Become a Model

Model zijn is topsport! Een succesvolle modellencarrière slaagt alleen met de juiste mix van talent, karakter, houding, looks, professionaliteit én inzet. Daarom besteden wij veel aandacht aan persoonlijke begeleiding en strategische ontwikkeling. Daarnaast geven we adviezen en trainingen op het gebied van een gezonde levensstijl, huidverzorging, presentatie, catwalk trainingen, workshops social media, model work-outs en financiële ondersteuning.

We werken samen, met elkaar, om jezelf en jouw carrière alle aandacht te geven die nodig is.

Foto’s graag zonder make-up en zonder filters en in skinny jeans en tanktop. Minimaal 1 totaal shot (hoofd t/m voeten) en 1 close-up. Vermeld je leeftijd, lengte en e-mailadres waarop we je kunnen bereiken en dan nemen we contact met je op. 

Eisen

Lengte174-180 (of nog in de groei)
Leeftijd14-19

Waarschuwing

Wanneer je door iemand van Future Faces wordt benaderd op straat of via social media, neem dan contact met ons op via info@futurefaces.com of 020-6247500, om er zeker van te zijn dat het echt iemand betreft van ons agentschap. Er zijn helaas zo nu en dan mensen actief die zich voordoen als onze modelscouts wanneer dat niet het geval is. (wij zullen nooit om geld vragen of jou verzoeken om naakt of lingerie foto’s op te sturen) .

Contact us

TERMS_AGREE